Mobiele keuken

Wilt u uw gasten eens echt verrassen? Dat kan met onze Bourgondische lekkernijen van 't spit op de door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld een heerlijke Engelse ham, klassieke Porchetta of Roti de Porc vers van 't spit en vers van 't mes. Compleet geserveerd met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes, champignons en uitjes, heerlijke uitgebreide salades en sauzen...

Onder de ogen van uw gasten bereidt de kok de smaakvolste gerechten ter plekke!

Onze sfeervolle mobiele keuken met spit is uniek en geeft uw feest een bijzondere uitstraling. Bij mooi weer kan de wagen in de openlucht staan, maar kan ook gemakkelijk in een hal staan of aan een tent gekoppeld worden. De mobiele keuken is uitgerust met een koeling voor dranken en er is ook een professionele geluidsinstallatie aanwezig.

Allerlei culinaire varianten zijn mogelijk. In de winter kunnen wij bijvoorbeeld ook 'indoor' en combinaties maken met een stamppot buffet. In de zomer is het uiteraard mogelijk om te combineren met een barbecue of XXL braadpannen. 

 

Wij verzorgen uw Bourgondische lekkernijen op locatie vanaf 100 personen tot een maximum van 1500. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste culinaire invulling samen te stellen.